Program special la London Eye

Programul nostru standard va fi intre orele 12:00-20.00 iar in urma solicitarilor clientilor, programările se vor realiza si de la alte ore, cu programare in prealabil.

De ce ne-ai alege? Pentru ca suntem unici!

In centrul nostru spa te poti bucura de FUTURA PRO - primul concept revolutionar de stimulare bioptica care combina proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea curentului electric, cu microcurenti pentru intinerire si cu transmisia ultrasunetelor.

Cu Ultratone Futura Pro se pot realiza: tratamente corporale, tratamente pentru reducerea grasimii, pentru reducerea celulitei, tratamente speciale pentru fitness si sport, tonifiere musculara, controlul durerii si recuperare,
relaxare. Este primul aparat cu program postnatal indiferent daca ai nascut natural sau prin operatia de cezariana.

O sedinta de biostimulare este echivalentul a 3 ore de fitness sau 3 sedinte de electrostimulare.          

Rezultat - scadere instantanee in centimetri si masuratori de la prima sedinta.

La London Eye poti beneficia de o BRONZARE CONTROLATA si monitorizata prin analiza de piele EASYCARE  datorita solarelor de ultima generatie
MEGASUN CADILLAC si PURE ENERGY prevazute cu toate facilitatile de care are nevoie orice om modern si caruia ii place sa duca confortul la extrem.
In centrul nostru poti avea o diagnoza faciala si corporala computerizata.

La LONDON EYE poti beneficia de toate serviciile pe care ti le doresti, fara a mai trebui sa alergi dintr-un centru in altul pentru ca nu ti se pot oferitoate serviciile de care ai nevoie si la standardele pe care ti le doresti cu adevarat.

Profesionistii London Eye iti vor indeplini toate asteptarile. Odata ce ai trecut  pe la centrul nostru iti vei da seama ca acesta este locul potrivuit pentru tine, pe care probabil l-ai cautat de mult timp.

Va asteptam cu drag!
Echipa LONDON EYE