Program special la London Eye

Programul nostru standard va fi intre orele 12:00-20.00 iar in urma solicitarilor clientilor, programările se vor realiza si de la alte ore, cu programare in prealabil.

1. Sus pe scari
La hotel sau chiar daca ajungeti la Tour Eiffel renuntati la lifturi si urcati scarile. Doar 10 minute de urcat scarile va sigura arderea a 100 de calorii, si stiti foarte bine ca fiecare calorie conteaza. Daca stati sa va gândi100 de calorii in fiecare zi va asigura pierderea a 5 kg la sfârsitul unui an.

Obisnuim uneori sa spunem, mai in gluma, mai in serios, ca ne facem somnul de frumusete. Dar daca am fi intrebati ce e cu acest somn de frumusete, parca n-am stii exact ce sa raspundem. Ei bine, multe persoane cred ca un pui de somn dupa amiaza te intinereste, te infrumuseteaza. Gresit! Somnul din timpul zilei poate fi unul extrem de odihnitor, cu toate astea nu are nici o legatura cu frumusetea. Ba mai mult, unele persoane nu au parte de un astfel de somn nici noaptea.

Fondul de ten este baza oricarui machiaj, insa alegerea lui nu e usoara. De el depinde practic cat de bine va iesi machiajul dar si sanatatea tenului tau. Pentru a nu risca sa mergi la petrecerea de Craciun si sa arati mai palida decat esti in realitate. Iata cateva sfaturi de care sa tii cont cand iti alegi fondul de ten.

Se spune ca Cleopatra obisnuia sa isi macheze pleoapele superioare cu carbune, iar pe pleoapele inferioare aplica un amestec verde inchis din plante. Poate ca pentru regina Egiptului era un machiaj reusit, insa pentru o femeie din secolul 21 nu prea mai merge.


Povestea Wella se traduce printr-un mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit.


Utopia
Te transporta in viitor. Dar intr-un viitor perfect, unde inovatia este prietena si aliata omului. Utopia este un trend futurist, dar care vorbeste totusi despre emotie si despre sentimente. Lumina. Inspiratie. Un orizont luminos, pastelat.

Iti place lookul tau cand esti la mare: pielea stralucitoare, parul dezordonat si sexi, bronzul senzual. Te simti atat de bine in pielea ta incat nici nu mai simti nevoia sa te machiezi. Nu-i asa ca ai vrea ca toata vara sa arati ca in vacanta la mare? Ok, hai sa afli ce trebuie sa faci pentru a-ti pastra acest look intreaga vara.